Villa Ayo Dushi - Aruba

Natuur, privacy en duurzaamheid zijn kenmerken van Villa Ayo Dushi!
Deze ruime en vrijstaande villa met zwembad biedt veel privacy door de schitterende ligging in de rustige woonomgeving van Ayo - Paradera.
Zeer geschikt voor families met kinderen.

Wie zijn wij

Wij zijn Ank Boers en Bert van Dijk, trotse eigenaren van dit bijzondere huis op Aruba. Het zou jammer zijn als alleen wij zelf en onze kinderen van dit tropisch paradijs kunnen genieten. Daarom verhuren wij ons huis, zodat ook u kunt ervaren wat voor een moois Aruba ons biedt: " One Happy Island "!

De beschikbaarheid en prijzen kunt u checken via onderstaande link. Prijs per nacht tussen € 150 - € 200 (minimaal 4 nachten). Belasting 15% (waarvan 9% toeristenbelasting) over de huurprijs. Als u via deze website reserveert, geven wij u 10% korting op de huurprijs. Dat kan door de gewenste week(en) te vragen via het contactformulier. U kunt ons ook bellen .

In de huurprijs is € 15 per dag opgenomen voor energiekosten. Hoger verbruik verrekenen we met de borg (€ 300). Eindschoonmaak is verplicht €125,- . Bij verblijf langer dan 2 weken is ook tussentijdse schoonmaak verplicht. Kosten €35,- (ter plaatse af te spreken met beheerder). De beheerder kan de transfer van en naar de luchthaven regelen en de eerste boodschappen doen als u wilt.

Voor (reserverings) vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier invullen.

Beschikbaarheid en prijzen.

Contact