Villa Ayo Dushi - Aruba

Natuur, privacy en duurzaamheid zijn kenmerken van Villa Ayo Dushi!
Deze ruime en vrijstaande villa met zwembad biedt veel privacy door de schitterende ligging in de rustige woonomgeving van Ayo - Paradera.
Zeer geschikt voor families met kinderen.

Omgeving

Van hieruit kunt u mooie wandel- en fietstochten maken naar bijvoorbeeld de Noordkust (GoldMine ruins en Natural Bridge). Ook bent u in 15 autominuten in het gezellige Oranjestad, bij het vliegveld of bij de prachtige zandstranden aan de zuidkust en grote supermarkt. Aruba heeft mooie witte stranden waar je prachtig kunt snorkelen. Het dichtsbijzijnde strandje is Anducuri is op 25 minuten loop afstand. Via onze beheerder, Manon Hekman, kunt u een yoga workshop boeken bij maanlicht aan de zee. Ook wind- of kitesurfen is mogelijk, informeer bij haar naar de mogelijkheden .

Er zijn drie golfbanen op Aruba. Via deze link , kunt u meteen uw starttijd aanvragen.

Paradera ligt in het centrale noordoostelijke deel van het eiland, en bestaat uit Shiribana, Ayo, Bloemond en Piedra Plat. De Hooiberg is de kegelvormige berg van bijna 165 meter hoog in het midden van het eiland. Wie de ruim 550 treden naar de top beklimt, wordt beloond met een adembenemend panoramisch uitzicht over Aruba. Hoewel het hele eiland is bezaaid met enorme keien van dioriet, vormen de rotsformaties Casibari Boulders en Ayo de meest opzienbarende verzamelingen. Rotstekeningen van de Arawak indianen sieren de monumentale stenen van Ayo, wat bewijst hoe buitengewoon belangrijk deze rotsen waren voor de vroege eilandbewoners.

Terras

Tuin

Uitzicht


Overzicht


Huis


Eethoek


Parasol


Tuin


Bij het zwembad


Uitzicht


By night


Golfen


Gold mine ruines


Natural bridge


Oranjestad